Verhuizen

Man en vrouw bij verhuiswagen

Is uw nieuwe adres in Nederland? Dan hoeft u dit niet zelf aan ons door te geven. De gemeente geeft het aan ons door.

Tip!

Krijgt u pensioen van ons en verandert uw bankrekeningnummer ook? Deze wijziging krijgen wij niet automatisch. U moet dan uw nieuwe bankrekening aan ons doorgeven.

Als u naar het buitenland verhuist dan moet u uw nieuwe adres aan ons doorgeven. Dit doet u in MijnPensioenschoonmaak. Dit hoeft u niet te doen als u bij de gemeente uw nieuwe adres heeft doorgegeven bij een RNI-loket  voor Registratie Niet-Ingezetenen (RNI). Wij krijgen uw nieuwe adres dan automatisch van de RNI.

Gaat u verhuizen vanuit het buitenland naar Nederland? U schrijft u dan in bij de gemeente in Nederland waar u gaat wonen. Wij krijgen automatisch uw nieuwe adres. U hoeft niets aan ons door te geven.

Verhuist u in het buitenland? Geef dan uw adreswijziging aan ons door via MijnPensioenschoonmaak. U hoeft dit niet te doen als u bij de gemeente uw nieuwe adres heeft doorgegeven bij een RNI-loket voor Registratie Niet-Ingezetenen (RNI). Wij krijgen uw nieuwe adres dan automatisch van de RNI.

Bent u Europees staatsburger maar heeft u geen DigiD? Log dan in met eIDAS.
De deelnemende landen zijn: België, Duitsland, Italië, Luxemburg, Slowakije, Estland, Kroatië, Portugal, Spanje, Letland en Litouwen.
Staat uw land er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Woont u in het buitenland? En krijgt u pensioen van ons? Dan sturen we u elk jaar een formulier 'bewijs van in leven zijn'. U vult dit formulier in en stuurt het aan ons op.

Let op!

Het is belangrijk dat u elk jaar dit formulier aan ons terugstuurt. Anders kunnen wij uw pensioen niet uitbetalen.

U betaalt belasting in het land waar u woont en in Nederland. Met een aantal landen heeft Nederland afspraken gemaakt over belasting. Deze afspraken staan in de belastingverdragen

Woont u in een land met een belastingverdrag?
Download bij de Belastingdienst het formulier 'Aanvraag Vrijstelling van loonheffing’. En vul het formulier in. Zo zorgt u ervoor dat u loonbelasting betaalt in 1 land. En niet in beide landen.

Op pagina 5 van het formulier vult u het loonheffingsnummer van BPF Schoonmaak in. 
Het loonheffingsnummer van BPF Schoonmaak is: 002883235L02

Overzicht verdragslanden

U vindt meer informatie op de site van de Belastingdienst