Informatie van uw pensioenfonds BPF Schoonmaak

Pensioen is een belangrijke én waardevolle arbeidsvoorwaarde, net zoals salaris en vakantiegeld. Hieronder vindt u meer informatie over uw pensioen. Meer weten? Ga naar www.pensioenschoonmaak.nl of log in op MijnPensioenschoonmaak.

Uw opgebouwde pensioen bekijken

Iedere maand bouwt u pensioen op. Een prettige arbeidsvoorwaarde voor later. Kijk in MijnPensioenschoonmaak voor het bedrag aan pensioen dat u al heeft opgebouwd.

Alle soorten pensioen

header_beleggen
U bouwt pensioen op voor als u stopt met werken. En ook voor uw partner en kinderen als u overlijdt. Of als u arbeidsongeschikt wordt. Bekijk alle soorten pensioen bij BPF Schoonmaak.

Hoe gaat het met uw pensioenfonds?

De beleidsdekkingsgraad geeft aan in welke mate een pensioenfonds in staat is om aan zijn (toekomstige) verplichtingen te voldoen. Bij BPF Schoonmaak is de beleidsdekkingsgraad 109,4,9% (juli 2022). Lees meer over de dekkingsgraad.

Waardeoverdracht aanvragen

Heeft u in het verleden pensioen opgebouwd bij een ander pensioenfonds? Dit pensioen kunt u meenemen naar BPF Schoonmaak, zodat u alles bij één pensioenfonds heeft. Lees meer over het aanvragen van waardeoverdracht.


Handige informatie