d2a3c185e37ba351fc3c54f2ddc822e6

Uw opgebouwde bedrag

vrouw zit achter een bureau en berekent met haar salarisstrook en rekenmachine haar pensioen

Wilt u weten hoeveel pensioen u heeft opgebouwd? Of hoeveel pensioen u later krijgt? Er zijn verschillende manieren om uw pensioen te bekijken.

Bezoek MijnPensioenschoonmaak.nl

Voor een overzicht van uw pensioen gaat u naar MijnPensioenschoonmaak. Dit is uw persoonlijke online omgeving. Hier kunt u ook zelf veranderingen doorgeven.

Bekijk uw UPO

Elk jaar krijgt u uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO). Het UPO is een overzicht van uw pensioen. Dit overzicht geeft u in één oogopslag een beeld van uw pensioensituatie.

Krijgt u pensioen van ons? Uw UPO staat altijd vóór 1 oktober op MijnPensioenschoonmaak. Ook als u het via de post van ons krijgt. Zo heeft u al uw informatie over uw pensioen netjes bij elkaar. En raakt u het nooit meer kwijt.

Krijgt u uw UPO met de post? En wilt u een e-mailalert wanneer het klaar staat in MijnPensioenschoonmaak? Geef dan uw e-mailadres door via MijnPensioenschoonmaak.

Download de Pensioenchecker

Met de Pensioenchecker app kunt u makkelijk en snel uw pensioen bekijken. Net zoals uw banksaldo. De app geeft een totaalplaatje van uw pensioen. Dus ook uw AOW en eerder opgebouwde pensioenpotjes. Lees meer op de website van de Pensioenchecker.

De nieuwe regels voor pensioen. Wat betekent dit voor u?

Het laatste nieuws, een tijdlijn en veelgestelde vragen. Meld u ook aan voor de nieuwsbrief!