BPF Schoonmaak wint Pensioen Pro Awards 2020

BPF Schoonmaak wint de Pensioen Pro Awards 2020 in de categorie 'Diversiteit en inclusie'. We zijn blij met de waardering in ons geloof in de toegevoegde waarde van diversiteit. Laten we samen met alle pensioenfondsen zorgen dat iedereen in Nederland zich vertegenwoordigd voelt door zijn of haar of hen pensioenfonds!

Thema Awards

De Awards worden elk jaar uitgereikt door Pensioen Pro. Zij zijn dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Pensioen Pro heeft een aantal verschillende thema prijzen. Een pensioenfonds maakt alleen kans als zij dat thema goed laten zien in hun pensioenfonds.

Diversiteit in het bestuur

In Nederland wonen mensen uit de hele wereld. Overal zie je iemand die in een ander land geboren is. In uw supermarkt. Op straat. Op de school van uw kinderen. En ook op uw werk. BPF Schoonmaak wil dat ook in het bestuur laten zien. Wij vinden diversiteit en inclusiviteit erg belangrijk. Iedereen verdient een plek in ons bestuur. BPF Schoonmaak maakte daarmee kans op het thema award ‘Diversiteit & Inclusie’ van Pensioen Pro. En daar zijn we trots op!

10 december prijsuitreiking

Op donderdag 10 december maakte Pensioen Pro de winnaars van alle thema's bekend. Dat doen ze samen met het Financieel Dagblad. De bekendmaking werd live uitgezonden vanuit de Koepelkerk in Amsterdam tijdens het Pensioen Pro Jaarcongres. Door de coronamaatregelen zonder publiek.