Een divers bestuur is belangrijk

Een divers bestuur bestaat uit verschillende mensen. En een divers bestuur is belangrijk. Dat schrijft de Monitoringscommissie Code Pensioenfondsen in haar rapport. Wij vinden dit ook belangrijk. Daarom heeft BPF Schoonmaak nu al een heel divers bestuur.

Wat maakt een bestuur divers?

De Monitoringscommissie Code Pensioenfondsen kijkt of pensioenbesturen hun werk goed doen. En ook of er verschillende mensen in het bestuur werken. Jongere mensen, oudere mensen, mannen en vrouwen.

De Monitoringscommissie wil mensen met een migratieachtergrond in het bestuur van pensioenfondsen. Dat betekent dat ze geboren zijn in een ander land. Of dat 1 of 2 ouders geboren zijn in een ander land.

De schoonmaaksector is een diverse sector

De Monitoringscommissie Code Pensioenfondsen kijkt of pensioenbesturen hun werk goed doen. En ook of er verschillende mensen in het bestuur werken. Jongere mensen, oudere mensen, mannen en vrouwen. De Monitoringscommissie wil dat er in de toekomst meer mensen in de besturen van pensioenfondsen gaan werken met een migratieachtergrond.

Het bestuur van BPF Schoonmaak

In het bestuur van BPF Schoonmaak werken al heel veel verschillende mensen. En daar letten we goed op. Er werken mannen en vrouwen. Jongere mensen en oudere mensen. En mensen met een migratieachtergrond.

Veel schoonmakers hebben een migratieachtergrond

Veel schoonmakers en glazenwassers zijn in een ander land geboren. BPF Schoonmaak vindt het daarom extra belangrijk dat er mensen met een migratieachtergrond in het bestuur werken.