4 oktober was het Diversiteitsdag

Op de eerste dinsdag van oktober vieren we dat we allemaal verschillend zijn. Ook BPF Schoonmaak vindt dat het niet uit mag maken of iemand jong of oud is. Man of vrouw. Of waar iemand is geboren. Iedereen moet dezelfde kansen krijgen.

Ook vinden we het belangrijk dat bedrijven goed omgaan met hun werknemers. Zo mag het niet uitmaken of iemand vast in dienst is. Of op een andere manier wordt ingehuurd. Werknemers moeten netjes worden behandeld.

Hoe gaan onze partners om met diversiteit?

Dit willen we graag weten. Om deze reden hebben we een vragenlijst gemaakt. Deze hebben we verstuurd naar bedrijven waarmee wij samenwerken. We vragen bijvoorbeeld hoe ze rekening houden met diversiteit. En met de gevolgen voor natuur en klimaat. Maar ook hoe ze hun werknemers belonen. 

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Alle bedrijven hebben de vragenlijst ingevuld. Zij vinden dit ook belangrijk. Samen met hun willen we zorgen dat er netjes wordt omgegaan met iedereen die voor ons werkt. Daarom hebben we onze partners gevraagd om de Code Verantwoordelijk Marktgedrag te tekenen.

Bedankt!

Van onze contractpartners hebben APG en Achmea de Code al getekend. Ook Northern Trust heeft aangegeven dit jaar nog te tekenen. De andere bedrijven zijn nog aan het bespreken of zij de Code ook willen tekenen. En dat is goed. Want alleen met zulke partijen willen we samenwerken.