Wij feliciteren de winnaars van de Pensioen Pro Awards 2022

De winnaars van de Pensioen Pro Awards zijn bekend. Wij feliciteren Shell-pensioenfondsen met het winnen van de thema-award voor communicatie! Pensioen Schoonmaak is trots dat zij ook voor deze prijs was genomineerd.

En natuurlijk feliciteren wij ook alle andere winnaars van een prijs.

Uitblinken in ‘Communicatie’

Net als BPF Schoonmaak blinkt Shell-pensioenfondsen uit in heldere communicatie. De Shellfondsen hebben veel oog voor het perspectief van de deelnemers en bij deze fondsen is ‘zelfs het pensioenreglement – notoir zware kost – een plezier om te lezen’, aldus het juryrapport.

Ook wij staan voor ‘heldere’ communicatie. Simpel en zonder poespas. Zodat we het allemaal snappen. Communicatie die goed aansluit bij iedereen die achter ons staat. Dit is terug te zien op bijvoorbeeld onze website. En in ons jaarverslag.

“We vinden het belangrijk dat iedereen weet wat we voor hen doen. Dat is duidelijke en begrijpelijke taal voor iedereen, zodat ze altijd weten waar ze aan toe zijn. Dat is ook verantwoorde keuzes maken in onze beleggingen die we altijd kunnen uitleggen.” – Jaarverslag 2021

Over de Award

Elk jaar delen het Financiële Dagblad en Pensioen Pro awards uit. Dit zijn prijzen voor uitblinkers op verschillende punten in de pensioensector.