BPF Schoonmaak zet eerste stap naar nieuwe pensioenregels

De regels voor pensioen gaan veranderen. Dat is het nieuwe pensioenstelsel. Het gaat op 1 januari 2027 in. Of eerder. BPF Schoonmaak wil zo snel mogelijk over naar de nieuwe regels. Want die nieuwe regels geven goede kansen. Daarom kiezen wij nu al samen met Schoonmakend Nederland, FNV en CNV Vakmensen voor het nieuwe pensioencontract. Omdat dit contract het beste bij ons past.

Waarom kiezen wij voor het nieuwe pensioencontract?

Omdat in dit contract zorgen voor elkaar voorop staat. Elke maand gaat een deel van uw salaris in het pensioenpotje. En ook uw werkgever doet iedere maand geld in dat potje. Dat gebeurt voor alle schoonmakers en glazenwassers. Wij zorgen samen voor elkaar. Net als nu beleggen wij het geld voor iedereen samen. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Of over na te denken. 

Tarik Uçar, bestuurder van BPF Schoonmaak, vindt dat belangrijk: ‘Wij willen een goed pensioen voor alle schoonmakers en glazenwassers. Nu en vooral in de toekomst. Dat doen wij het beste als wij samen voor elkaar zorgen!’

Wat betekent het voor uw pensioen?

Dat weten we nu nog niet. U krijgt bericht, zodra wij meer weten. Dan vertellen wij wat u kreeg in het oude contract. En wat u krijgt in het nieuwe contract. Wij hopen dat wij dat u in 2024 kunnen vertellen.

Een vraag of opmerking?

Onze helpdesk staat voor u klaar! 

Hier leest u meer over pensioen.

Hier leest u meer over beleggen.