Krijgt u pensioen? Bekijk hoeveel geld u dit jaar krijgt

Bekijk nu uw nieuwe pensioen in MijnPensioenschoonmaak
19 januari 2024

Krijgt u pensioen van ons? Dan kunt u nu uw nieuwe pensioenbedrag zien. De eerste betaling van uw pensioen in 2024 is op 19 januari.

Pensioen verhoogd

Pensioenfonds Schoonmaak heeft uw pensioen verhoogd vanaf 1 januari 2024. Voordat u het pensioen krijgt, houden we belasting en premies in.

Daarna maken wij het bedrag dat overblijft over op uw bankrekening. Dat is uw nettopensioen.

Uw pensioen verandert bijna elk jaar

Dat komt omdat de overheid bijna elk jaar de tarieven verandert. Daardoor krijgen veel mensen bij Pensioenfonds Schoonmaak in 2024 iets meer pensioen.

Wij weten niet of dat voor u geldt. En ook niet hoeveel uw inkomen dan stijgt. Dat hangt af van uw persoonlijke situatie.

Alle informatie staat op de betaalspecificatie

Alle details staan op uw betaalspecificatie. Deze krijgt u van ons rond de 3e week van januari. Op de betaalspecificatie leest u hoeveel belasting u betaalt. Kijk op de betaalspecificatie bij ‘Loonheffing’ en ‘Bijdrage Zvw’.

De bestaalspecificatie is straks ook online te zien.

U ontvangt ook een jaaropgave

Bij de betaalspecificatie ontvangt u ook uw jaaropgave. Daarin staat hoeveel geld u vorig jaar van ons heeft gekregen. Bewaar dit overzicht goed.

U heeft het nodig bij uw belastingaangifte. Dat is pas in maart of april. Bent u het overzicht dan kwijt? U kunt het altijd terugvinden in MijnPensioenschoonmaak.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.