BPF Schoonmaak wint Pensioen Pro Award 2020

Heel blij met de Pensioen Pro Award in de categorie 'Diversiteit en inclusie'!

We zijn dankbaar voor de waardering in ons geloof in de toegevoegde waarde van diversiteit. Laten we samen met alle pensioenfondsen zorgen dat iedereen in Nederland zich vertegenwoordigd voelt door zijn of haar of hen pensioenfonds!

 

Diversiteit in ons bestuur

In Nederland wonen mensen uit de hele wereld. Overal zie je iemand die in een ander land geboren is. In uw supermarkt. Op straat. Op de school van uw kinderen. En ook op uw werk. BPF Schoonmaak wil dat ook in het bestuur laten zien. Wij vinden diversiteit en inclusiviteit erg belangrijk. Iedereen verdient een plek in ons bestuur. BPF Schoonmaak maakte daarmee kans op het thema award ‘Diversiteit & Inclusie’ van Pensioen Pro. En daar zijn we trots op!

Thema awards

De Awards worden elk jaar uitgereikt door Pensioen Pro. Zij zijn dé nieuws- en informatiebron voor de Nederlandse pensioen- en beleggingssector. Pensioen Pro heeft tien prijzen in drie categorieën: 

  1. Gouden Awards 
  2. Zilveren Awards 
  3. Thema Awards voor Verantwoord Beleggen/ESG Innovatie Communicatie Vermogensbeheer Diversiteit & Inclusie Langetermijnbelegger van het jaar 

Een pensioenfonds maakt alleen kans als zij dat thema goed laten zien in hun pensioenfonds. Bpf Schoonmaak kreeg de prijs voor Diversiteit en Inclusie. Het fonds viel in de smaak voor zijn lef om het belang van diversiteit en etniciteit aan de orde te stellen. Gast-juryleden voor deze categorie waren Angelique Joosen (ViiP) en Jacqueline van Leeuwen (PensioenLab)