Pilot aanlevering e-mailadressen door werkgevers succesvol afgerond

Digitale communicatie wordt steeds belangrijker en hier deden we recent een pilot voor. In een prettige samenwerking met Asito, EW Facility Services en Visschedijk ontvingen we de e-mailadressen van werknemers van deze schoonmaakbedrijven die pensioen opbouwen bij BPF Schoonmaak. We voegen het e-mailadres toe aan de gegevens die we al van deze werknemers hebben. Zo kunnen we werknemers die pensioen opbouwen eenvoudig bereiken en beter informeren over hun pensioen.

We informeerden de werknemers over de ontvangst van hun e-mailadres. En dat zij voortaan via e-mail informatie krijgen over hun pensioen. Zij zijn positief over deze pilot: “Fijn dat alles digitaal kan” en “Gewoon makkelijk” waren enkele van de reacties die we ontvingen.

E-mailadressen aanleveren van uw werknemers

Tarik Uçar, bestuurslid van BPF Schoonmaak: “Deze pilot laat zien dat veruit de meeste werknemers het fijn vinden om de informatie over hun pensioen digitaal te ontvangen. Digitaal communiceren is voor ons een stuk voordeliger, en zo houden we de pensioenen betaalbaar met elkaar”.

In het uitvoeringsreglement van BPF Schoonmaak is opgenomen dat het pensioenfonds e-mailadressen en telefoonnummers kan opvragen bij werkgevers. Op een later moment willen we bij meer werkgevers de e-mailadressen opvragen. U ontvangt hier dan bericht over.

Tip: controleer met enige regelmaat bij uw werknemer of het e-mailadres in uw personeelsadministratie nog actueel is, of voeg deze toe.