Dit vinden uw werknemers van BPF Schoonmaak

We willen graag weten wat onze deelnemers van ons vinden. Wat doen we goed? En wat kan beter? In juni deden we daarom een onderzoek. Wij zijn erg blij met de antwoorden. Want daar kunnen wij van leren. En ook uw werknemers in de toekomst beter helpen.

 

De belangrijkste uitkomsten

“Wat vindt u van ons?”

Dit vroegen wij aan:

  1. actieve deelnemers/werknemers die pensioen bij ons opbouwen
  2. ex-deelnemers die nu bij een ander pensioenfonds zitten 
  3. gepensioneerden, die pensioen van ons krijgen. 

In totaal deden ruim 912 deelnemers mee. 

Goed op weg

Onze deelnemers vinden dat we goed op weg zijn. Als gemiddeld cijfer krijgen we een ruime voldoende. We zien wel verschillen tussen de 3 groepen deelnemers.

Wij zijn het fonds van en voor de schoonmaak.

Alle deelnemers vinden de band met ons belangrijk. Minder blij zijn zij met de pensioenopbouw. Want het is ook hard werken. En daar moet genoeg tegenover staan. Gepensioneerde deelnemers vinden vakantiegeld ook een belangrijk punt. Dit betalen wij nu niet in 1 keer uit in mei, zoals bij salaris/loon of AOW. Maar verdeeld in 12 porties bij de maandelijkse pensioenuitkering.

Onze communicatie

Wij doen ons best voor onze deelnemers. Dit is te zien in onze communicatie. Deelnemers geven aan hier blij mee te zijn. En geven ons een goed cijfer. Ook dit zorgt voor een goede band. Met name bij de gepensioneerden deelnemers. 

Wij doen ons best hier nog beter in te worden. We willen laten zien dat we onze deelnemers begrijpen.

Vertrouwen is belangrijk

Wanneer tijden onzeker zijn, is communicatie extra belangrijk. Dat weten wij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen weet waarvoor wij staan. En wat wij doen. Hieraan hebben met name ex-deelnemers meer behoefte.

Wij gaan aan de slag

BPF Schoonmaak heeft punten om aan te werken opgesteld. Hiermee gaan we de komende maanden aan de slag. En nemen we mee in onze plannen.

Ook willen wij over een aantal zaken uit het onderzoek verder praten. Wilt u met ons meepraten en denken? Meld u dan aan voor ons klantpanel.

Bron: Klanttevredenheidsonderzoek BPF Schoonmaak, uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MWM2, rapportage juli 2022