Heeft u werknemers die goed zijn in Nederlands, Pools, Turks of Engels?

Wij hebben hulp nodig bij een onderzoek
2 oktober 2023

Pensioenfonds Schoonmaak werkt aan een chattool in verschillende talen. Zo maken we het makkelijker voor onze deelnemers. En kunnen wij hun beter en sneller helpen. Heeft u werknemers die goed zijn in Nederlands, Pools, Turks of Engels? Dan hebben wij hun hulp nodig om te onderzoeken of de tool goed werkt.

Chattool in verschillende talen

We willen dat iedereen onze website begrijpt. Informatie kan vinden. En de juiste pensioenkeuzes maakt. Dit is soms lastig. Want niet iedereen spreekt dezelfde taal. Een chattool in verschillende talen kan een oplossing zijn. 

Hulp nodig bij het testen

Of het een oplossing is, zijn we nu aan het onderzoeken. Hiervoor zijn we op zoek naar deelnemers* die ons willen helpen met testen. Heeft u werknemers die goed zijn in de Nederlandse, Poolse, Turkse of Engelse taal? Laat hun dan weten van ons onderzoek!

 

Hieronder vindt u per taal een link naar ons onderzoek. Deze kunt u doorsturen naar uw werknemer(s).
 

☑️ Onderzoek in het Nederlands 
☑️ Onderzoek in het Turks 
☑️ Onderzoek in het Engels 
☑️ Onderzoek in het Pools 


Let op! Het onderzoek kan alleen uitgevoerd worden met een Android-telefoon of laptop. Momenteel werkt dit niet op iPhones.

Als blijk van waardering voor hun deelname bieden we een Bol.com cadeaubon ter waarde van €10 aan. Hiervoor moet het onderzoek helemaal zijn afgerond en het e-mailadres doorgegeven. 

Uw hulp als werkgever is belangrijk om de toegankelijkheid van de tool te verbeteren en deelnemers te ondersteunen. Alvast bedank voor uw medewerking!

*Deelnemers die op dit moment pensioen opbouwen bij Pensioenfonds Schoonmaak. Oud-deelnemers die vroeger pensioen hebben opgebouwd bij Pensioenfonds Schoonmaak. Of gepensioneerde deelnemers die pensioen krijgen van Pensioenfonds Schoonmaak.